Szergej Agüero győztese elindíthatja szezonját, mondja Nicolás Otamendi

Nicolás Otamendi úgy véli, hogy Sergio Agüero késői győztese a Borussia Mönchengladbach ellen meggyulladhat Manchester City csapattársa szezonában.

A 90. percig tartó rúgás előtt Agüero kihagyta az esélyeit, a Bajnokok Ligája mérkőzésén Németországban szerdán. Azonban a büntetés megnyerése után az argentin játékos 2-1 győzelmet aratott a döntő célponttal.

A sztrájk Agüero harmadik volt, és Otamendi szerint ez lehet a tavaszi szezon Premier A bajnokság aranybotos győztese, hogy visszatérjen a legjobbra.

“A támadóknak gólokat kell szerezniük” – mondta a védő. “Minél több gólt szereznek, annál biztonságosabbnak érzik magukat.De nem csak ő – nem szabad elfelejtenünk a támadó játékosokat, és mindannyiunknak mindannyiunknak legmagasabb szinten kell lennie.

“Emlékeznünk kell arra, hogy Sergio sok tapasztalattal rendelkezik Európában. A legjobb játékos, mint ő, mindig magára koncentrál, és elfelejt minden hibát. Nagy bizalommal mutatta meg a büntetést, és számunkra kulcsszerepet játszik. Ez az, amit elvárunk tőle. “A város győzelme azt jelenti, hogy három ponttal rendelkeznek, miután elvesztették nyitócsoportjuk mérkőzését a Juventusnak.A Manchester United szerdán is megnyerte a bajnokok Ligája mérkőzését, és legyőzte a Wolfsburgot. Otamendi, aki nyáron érkezett Valenciaból, nem hiszi, hogy a Premier League alacsonyabb a többi kontinentális ligában, annak ellenére, hogy az Arsenal és a Chelsea elveszett a verseny kedden.

“Csak a Manchester City-ről fogok beszélni, de a Premier League nagyon kemény verseny” – mondta. “Minden egyes játékra összpontosítania kell. Nem hiszem, hogy a Premier League lemerült. Ebben a versenyben a legjobb játékosok vannak. A La Liga-ben játszottam, és azt mondhatom, hogy a Premier League nagyon kemény.

“Nem akarok megjegyzést fűzni más csapatokhoz, csak Manchester Cityről akarok beszélni. De, igen, azt hiszem, ez a rossz szerencséje volt.Tiszta véletlen, hogy az angol csapatok rossz eredményeket értek el.

“A Manchester Cityre vonatkozóan tudjuk, hogy javítani kell. Tudjuk, hogy ez a verseny, mint a Premier League, mindig nagyon kemény. Némi szempontból javítani kell. De a legfontosabb dolog az, hogy a három pontot kaptuk, és most a következő játékra kell összpontosítanunk. “

A városban Sevilla hazatér és távozik a következő csoportban. Otamendi ismeri a spanyol oldal minőségét idő Valenciaban. “Olyan csapat, amely sok tapasztalattal rendelkezik Európában” – mondta. “Emlékeznünk kell arra, hogy megnyerték az utolsó két Európa Ligát. Nagyon tisztelnünk kell ezt a klubot. Szükségünk van arra, hogy magunkra összpontosítsunk, hogy igazán felkészüljünk a két játékra.Ha megnyerjük őket, az esélyünk, hogy átmegyünk a következő körbe, valóban magas lesz. “

A központi védő a 32 millió fontos átutalás után rendeződik.

nagyon jól “, mondta. “Megérkeztem, amikor a liga már elkezdődött. Amikor későn érkezel, időre van szüksége ahhoz, hogy megszokja az új bajnokságot, az új csapattársad, az új labdarúgás stílusát. Mindenki a klubban mindent nagyon könnyűvé tett számomra. Nem csak nekem, hanem az egész családnak. Ez ad nekem a bizalmat, hogy összpontosítson a labdarúgásomra.A család nagyon jól rendeződik, és boldogok vagyunk. “Otamendi részt vett a város kiegyenlítőjében Németországban, amelyet eredetileg saját célként vettek jóvá, de csütörtökön Martín Demichelis-nek ítélte oda, miután az Uefa visszhangzott a mérkőzést végző tisztviselők közötti beszélgetés abban az időben, amikor a labda átsiklott a vonalon.

Amikor City megkérte a gólt, miután Demichelis erőfeszítéseit kihúzta, Otamendi eltalálta a kapufát, Andreas Christensen pedig lövését elhárította. Uefa szerint a hangfelvételek megállapították, hogy az egyik asszisztensi játékvezető egyértelműen jelezte, hogy a Demichelis gólt szerzett.

Leave a comment