Sam Allardyce, hogy tárgyalásokat kezdjen a Sunderland-szal a menedzser munkájáról

A Sunderland óvatosan optimistának tartja, hogy a jövő heti jövő héten bejelentette Sam Allardyce-nek a menedzserét, miután a 60 éves felesége megállapodott abban, hogy tárgyalásokat folytat Ellis Shortrel, a klub tulajdonosával.

Allardyce Mindig a Short preferált jelöltje volt a Dick Advocaat helyett, aki lemondott a múlt vasárnap, de a korábbi West Ham menedzser táborának kezdeti üzenetei egyértelműen vegyesek voltak, és alternatívákat hangzott el.Most azonban visszatért Angliába a spanyolországi nyaralóházból, és várhatóan találkozik a londoni székhelyű amerikai pénzemberrel a fővárosban.

Az Allardyce követeléssorozatot hozott az asztalhoz – leginkább hogy a Sunderland felajánlja számára az átutalásokkal kapcsolatos autonómiát, ugyanakkor tisztességes költségvetést biztosít a játékosok januárban történő vásárlásának finanszírozására – a tárgyalások nem feltétlenül egyértelműek, de van értelme a munkát.

Rövid reményeket érez a csapat korábbi központja -half lesz a helyén, amikor Sunderland szombat héten meglátogatja a West Bromwich Albion-t. Ezután az Allardyce első hazai mérkőzése a Newcastle United ellen lesz, amely 2008 januárjában elbocsátotta őt, és ahol továbbra is rendkívül népszerűtlen. Sunderland még nem nyeri meg a Premier League játékot, és kétségbeesett, hogy elkerülje a kiesést .Short azt gondolják, készen áll arra, hogy elhagyja Lee Congerton futball szerepe igazgatóját, aki lemondott a múlt héten, és kidolgozza észrevételeit. Miután kijelentette, hosszú szombatnapot szeretne, miután elhagyta a West Ham-ot tavasszal , Allardyce kezdetben nem szívesen fogadta el a Sunderland kihívását. Úgy érti, hogy fenntartásai vannak mind az északkeleti visszatérésre, mind pedig a klub megmentésének lehetőségéről. Ha a megbeszélések reménykednek, akkor az Allardyce beleegyezik, hogy csak a szezon végéig maradhat.Rövid azonban készen áll arra, hogy remekül ítélje meg a klubot a bajnokságból, ami azt jelenti, hogy az egykori Bolton és Blackburn menedzser nemcsak nagyvonalú bónuszt várhat annak biztosítására, hogy az adósságklub nem hagyja ki az új Premier League televíziót foglalkozik a következő szezonban, de valószínűleg a Sunderland történelmében a legjobban fizetett edző lesz.

Leave a comment